Επιστροφές Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο.

Σε κάθε περίπτωση τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη. Αυτό σημαίνει:

  • Να μην έχουν φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.
  • Να είναι σε άριστη κατάσταση (με την εργοστασιακή τους συσκευασία δηλαδή κουτί ή ζελατίνα).
  • Να συνοδεύονται με όλα τα έγγραφα με τα οποία παραδόθηκε το προϊόν (π.χ. Απόδειξη Λιανικής, Τιμολόγιο κτλ.).

Τονίζουμε ότι ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τις ACS στην απόδειξη παραλαβής, για τον έλεγχο του εμπροθέσμου.

Ελλάδα:

Η επιστροφή προϊόντων την πρώτη φορά είναι δωρεάν επιλέγοντας τις ACS. Για επιστροφές προϊόντων μετά την πρώτη φορά και επιλέγοντας τις ACS επιβαρύνεστε με το ποσό των 9,80€ που είναι και το κόστος των μεταφορικών.

Σε περίπτωση που επιλέξετε άλλη Courier πέραν των συνεργαζόμενων ACS σε κάθε περίπτωση επιβαρύνεστε τα έξοδα αποστολής. Η διαδικασία της επιστροφής είναι απλή και γίνεται πάντα κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το κατάστημα στο τηλέφωνο 2651073736.

Κύπρος:

Για επιστροφές προϊόντων επιβαρύνεστε εξ ολοκλήρου με τα έξοδα αποστολής.

Η διαδικασία αλλαγής έχει ως εξής και γίνεται κατοπήν τηλεφωνικής επικοινωνίας με εμάς:

             Α. Tα προϊόντα πρέπει:

  • Να μην έχουν φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.
  • Να είναι σε άριστη κατάσταση (με την εργοστασιακή τους συσκευασία δηλαδή κουτί ή ζελατίνα).
  • Να συνοδεύονται με όλα τα έγγραφα με τα οποία παραδόθηκε το προϊόν (π.χ. Απόδειξη Λιανικής ή Τιμολόγιο).

B. Μας αποστέλλετε το προς αλλαγή προϊόν με το παραστατικό αγοράς (απόδειξη κτλ.)  με ACS δωρεάν συσκευασμένο σωστά όπως το παραλάβατε.

Γ. Κατά την παραλαβή του επιστρεφόμενου προϊόντος ελέγχουμε αν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις.

Δ. Εφόσον πληροί τις προϋποθέσεις σας αποστέλλουμε το νέο προϊόν που επιθυμείτε για αντικατάσταση και πληρώνετε την διαφορά του προϊόντος. Εφόσον το κόστος του νέου προϊόντος είναι μικρότερο, σας αποστέλλουμε κουπόνι διαφοράς για επόμενη αγορά σας.

Επιστροφή Ελαττωματικών Προϊόντων

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Brandshoes.gr στάλθηκε προϊόν ελαττωματικής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένο κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κτλ. τότε το Brandshoes.gr αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης και το κόστος επιστροφής.

Προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το προϊόν είναι ελλαττωματικό θα πρέπει να μας αποστείλετε ηλεκτρονικά φωτογραφίες του προϊόντος έτσι ώστε να ελεγχθεί από το αρμόδιο τμήμα του καταστήματος. Εάν μας αποστείλετε το προϊόν χωρίς να τηρηθεί η παραπάνω διαδικασία επιβαρύνεστε εξ ολοκλήρου με τα έξοδα μεταφοράς του προϊόντος.

Ακύρωση Παραγγελίας – Δικαίωμα Υπαναχώρησης – Επιστροφή Χρημάτων

Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν την αποστολή του προϊόντος. Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση [email protected] ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 2651073736  ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ από τις 09:00-17:00 και το ΣΑΒΒΑΤΟ από τις 09:00-14:00.

Εφόσον η παραγγελία έχει αποσταλεί από το κατάστημα και εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν, έχετε δικαίωμα να το επιστρέψετε και να λάβετε πίσω τα χρήματά σας. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται πάντα στην τιμή αγοράς του προϊόντος την ημέρα της αγοράς του, αφαιρουμένων 9,80 ευρώ που αφορούν στα μεταφορικά έξοδα. Η κατάθεση των χρημάτων σας θα γίνει εντός 14 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα λάβουμε τα προς επιστροφή προϊόντα και εφόσον αυτά πληρούν τις προϋποθέσεις περί επιστρεφόμενων προϊόντων όπως αυτές περιγράφηκαν παραπάνω.

Η επιστροφή χρημάτων σε τράπεζα εκτός της Τράπεζας Πειραιώς και της Εθνικής Τράπεζας, υπόκειται σε δική σας επιπλέον επιβάρυνση όσον αφορά τα έξοδα προμήθειας εμβάσματος της εκάστοτε τράπεζας. Σε τράπεζες εκτός της Τράπεζας Πειραιώς και της Εθνικής Τράπεζας ενδέχεται να προκύπτουν επιπλέον χρεώσεις στον πελάτη από την τράπεζα προς τον ίδιο, οι οποίες αντιστοιχούν στον εκάστοτε τιμοκατάλογο της κάθε τράπεζας και για τις οποίες δεν φέρουμε καμία ευθύνη.

Υπενθυμίζεται ότι, επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται μόνο στην περίπτωση χρήσης του δικαιώματος υπαναχώρησης. Σε περίπτωση αλλαγής με άλλο προϊόν χαμηλότερης αξίας, δικαιούστε εκπτωτικό κουπόνι αξίας ίσης με τη διαφορά που προκύπτει, αφαιρουμένων 9,80 ευρώ που αφορούν στα μεταφορικά έξοδα της αλλαγής.

Απαραίτητες Διευκρινίσεις

  • Οι αλλαγές γίνονται πάντοτε στην τρέχουσα τιμή αγοράς του προϊόντος.
  • Σε κάθε περίπτωση, αν επιλέξετε οποιονδήποτε άλλο τρόπο για την επιστροφή του προϊόντος πλην των συνεργαζόμενων μεταφορικών ACS  επιβαρύνεστε με το κόστος της επιστροφής.

Ενημερωθείτε πρώτοι για νέες αφίξεις και προσφορές

Επικοινωνία

Εξυπηρέτηση

EnglishGreek
Brand Shoes © 2022
Mastercard-id-checkMastercard MaestroVisaVisa-Securepeiraiuspaypal
Nodus Digital Agency