Τρόποι Aποστολής

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Brandshoes.gr αποστέλλει τις παραγγελίες στη διεύθυνση που οι πελάτες δηλώνουν στη φόρμα παραγγελίας (οικία ή χώρος εργασίας). Είναι απαραίτητο να καταχωρούνται τα σωστά στοιχεία τόσο για την περαιτέρω επικοινωνία από το τμήμα πωλήσεων του Brandshoes.gr όσο και για την ορθή αποστολή με την υπηρεσία ταχυμεταφορών (Courier).

Το Brandshoes.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις, αποτυχημένες παραδόσεις, επιστροφές ή κόστος που μπορεί να προκύψει από λάθος διεύθυνση ή άλλα στοιχεία αποστολής.

Οι παραγγελίες εντός Ελλάδος πραγματοποιούνται με Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 30€. Για αγορές κάτω των 30€, η χρέωση είναι 3€.

Οι παραγγελίες για Κύπρο πραγματοποιούνται με έξοδα αποστολής 15€, ανεξαρτήτως της αξίας της παραγγελίας.

Οι εταιρείες ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι οι ACS, οι οποίες διαθέτουν ένα μεγάλο και αξιόπιστο δίκτυο διανομής στην Ελλάδα.

Χρόνος Παράδοσης

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από το κατάστημα μας την επόμενη εργάσιμη ημέρα (Δευτέρα έως Παρασκευή) από την ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας. Παρακαλούμε λάβετε υπόψιν σας ότι σε σπάνιες περιπτώσεις ενδέχεται να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση (συνήθως 1 – 4 ημερών) στην αποστολή της παραγγελίας σας, εάν κάποιο από τα προϊόντα σας δεν είναι σε άμεση διαθεσιμότητα.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS  και παραδίδονται σε 2-3 εργάσιμες ημέρες. Η ώρα παράδοσης δεν είναι συγκεκριμένη και ενδέχεται να διαφέρει ακόμη και κατόπιν αιτήματος σας. Επίσης, υπάρχει πιθανότητα σε πολύ απομακρυσμένες – δυσπρόσιτες περιοχές η παραγγελία να παραδοθεί μετά από 4 εργάσιμες ημέρες.

Σημειώνεται επίσης ότι οι παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται εντός του Σαββατοκύριακου και αργιών. Αν επιθυμείτε παράδοση εντός Σαββατοκύριακου επιβαρύνεστε με το επιπλέον κόστος που καθορίζει η ACS.

Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας από το κατάστημα

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε e-mail που θα σας ενημερώνει ότι η παραγγελία σας βρίσκεται στο κατάστημα μας.

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας στη διεύθυνση Βλαχλείδη 9, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση σε έξοδα αποστολής και αντικαταβολής με δυνατότητα πληρωμής είτε με μετρητά, είτε με την χρεωστική/πιστωτική σας κάρτα.

Όλες οι παραγγελίες όπου τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα, θα είναι διαθέσιμες για παραλαβή την επόμενη εργάσιμη ημέρα από αυτή της παραγγελίας. Εφόσον η παραγγελία περιέχει προϊόντα τα οποία δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, η παραγγελία θα είναι διαθέσιμη για παραλαβή, σε διάστημα ίσο με την μεγαλύτερη αναγραφόμενη ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων.

Η παραγγελία σας θα παραμείνει διαθέσιμη στο κατάστημα μας για 5 εργάσιμες μέρες, από την ημέρα που θα λάβετε το ενημερωτικό e-mail παραλαβής της. Μετά το πέρας των 5 εργάσιμων ημερών τα προϊόντα αποδεσμεύονται και η παραγγελία ακυρώνεται.

Εφόσον επιθυμείτε τα προϊόντα θα πρέπει να πραγματοποιήσετε εκ νέου την παραγγελία, εάν τα προϊόντα είναι ακόμη διαθέσιμα.

Γενικές Προϋποθέσεις

  • Για την παραλαβή της παραγγελίας σας από το κατάστημα μας, απαιτείται να έχει γίνει πρώτα τηλεφωνική παραγγελία ή online καταχώρηση των προϊόντων.
  • Οι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι οι ίδιες με του φυσικού καταστήματος, ενδέχεται όμως να διαφοροποιούνται οι εκπτώσεις.
  • Το ωράριο που ισχύει για τις παραλαβές παραγγελιών από το κατάστημα είναι το ίδιο με το ωράριο λειτουργίας.

Ενημερωθείτε πρώτοι για νέες αφίξεις και προσφορές

Επικοινωνία

Εξυπηρέτηση

EnglishGreek
Brand Shoes © 2022
Mastercard-id-checkMastercard MaestroVisaVisa-Securepeiraiuspaypal
Nodus Digital Agency